neděle 5. dubna 2009

Soutěž ve Ferrari Virtual Race

Na webu Ferrari.com je ke stažení hra Ferrari Virtual Race, což je propagační hra, která nabízí možnost závodění na okruhu Mugello v (překvapivě) autech od Ferrari (k dispozici jsou 3 auta). Hra by snad měla být od stejného týmu, který na PS3 vytvořil hru Ferrari Challenge (System 3).

Hru si můžete stáhnout po bezplatné registraci na www.ferrari.com, má jen 75 MB a musím po vyzkoušení říct, že je velmi dobře optimalizovaná (aneb jede i na integrované kartě co mám v PC). No a protože JOE se nechal ve svém shoutboxu slyšet, jakej je guru a jak rychle zajíždí kola, chtěli bychom zde udělat prostor pro naše i JOEovy fanoušky, aby se pochlubili, jak rychle jsou schopní zajet kolo.

Jako cenu obdrží vítěz čestné oceněnění ovocem, jak je na tomto webu zvykem. Screenshoty, kde je vidět váš nejlepší čas, prosím posílejte na adresu fcgurujoe(zavinac)yahoo(tecka)de nebo napište link do diskuze pod článek. Screeny prosím berte z finální obrazovky kde by měl být vidět váš nejlepší čas za kolo. Pokud možno, napište i s jakým ovladačem (klávesnice, gamepad, joystick, ...) hrajete. Mějte prosím vypnutý Arcade mód (tj. v Options je to Arcade Plus: Off), jinak si to nastavte jak chcete.


Žebříček s výsledky zde budeme průběžně publikovat. Zveme i JOEovy příbuzné.

P.S. JOE v shoutboxu tvrdí, že má čas cca 1:52. Jestli je to pravda zůstává záhadou (již dřívě prokázal, že neváhá švidlovat, když jde o výsledek ze hry), nicméně to můžete vzít jako určitou metu.

P.P.S. Nenechte se zmást JOEovým článkem o této hře. Ačkoli tvrdí, že jezdí na obtížnost HARD, žádná taková tam není :-) Jediné, co si můžete nastavit na HARD jsou schopnosti vašich soupeřů. Jeho hodnocení realističnosti je také zábavné, protože tahle hra je celkem čistokrevná arkáda (a to s vypnutým módem Arcade Plus). Pro opravdový zážitek z toho, jak blbě se jezdí s náhonem na zadní doporučujeme zkusit třeba Forzu 2.

P....S. JOE se sice nepřímo, ale přesto zapojil do naší soutěže :-) Do diskuze ke svému článku postnul reakci na tento článek i s požadovaným časem a screenshotem přesně podle našich požadavků :-) Takže JOE, než budeš pindat něco o F2, tak si jí nejdřív zahraj :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat