středa 7. října 2009

SONY určuje směr inovací !

SONY zase jednou ukázala, jak inovativní je společností a jaké nové a revoluční prvky přináší na herní trh se svou Playstation 3. Na trh právě uvádí jeden a brzy uvede další, zcela zásadní a jinde neviděný herní prvek ! Pojďme se podívat, co hráci vlastnící PS3 dostanou:

1. SONY uvádí předplacené karty na placení za obsah na její bezkonkurenční (rychlost, cena, kapacita, napětí, procento 14letých xbotů apod.) síti PSN ! Taková věc byla doteď neviděná. Mezi majiteli X360 a např. i hráči World of warcraft se čekají masivní vlny sebevražd, protože po tomto prvku již dlouho toužili a do dnes ho nemají !

2. SONY chystá cross-game chat. Znamená to, že si můžete (když teda máte headset, který ke konzoli nedostanete, že) povídat s ostatními hráči (ne, kamarády ne, toto slovo je v souvislosti s PS3 zakázáno, již ho zneuctil Microsoft) a hrát co chcete nebo dokonce nehrát vůbec NIC ! Neuvěřitelné !! Revoluční !!! I Che Guevara by z toho padnul na zem !!!!

Jen dodáme že např. v ČR se chystá megavýhodný prodej výše zmíněných PSN karet, kdy za kartu v hodnotě 20 USD zaplatíte pouze 750 Kč. A to je výhodnější než vysavač z teleshoppingu !

Žádné komentáře:

Okomentovat