neděle 9. ledna 2011

Novináři hrám na PS3 záměrně škodí

Je známo, že PS3 je od svého vzniku podceňovanou platformou, kterou všichni novináři bez vyjímky úmyslně škodí a jakékoli hry, které na ní vyjdou (a hlavně ty exkluzivní) úmyslně podhodnocují. Průměrná sračka, která vyjde na xcrapu360 (př. Gears of war 2 nebo HALO Reach) dostane automaticky hodnocení o 3 body vyšší, zatímco absolutně skvělá, přelomová, dosud nevídaná hra z fotorealistickou grafikou, neskutečným příběhem, vymakanou AI a vůbec vším, co patří do roku 2015 dostane na PS3 automaticky o 4-5 bodů míň, takže špička PS3 her se pohybuje na průměrném hodnocení 8/10, ačkoli by měla být na zasloužených 13/10. Jasným příkladem je třeba GT5 nebo Uncharted 2.



Jestli jste doteď měli nejaké pochybnosti, přinášíme vám důkaz o jasné zaujatosti recenzentů PROTI hrám na PS3 z nové recenze super plošinovky LBP2, která svou kvalitou zadupává všechny stupidní díly Maria, Donkey Konga a podobných infantilních sraček dva metry hluboko. Toto je verdikt recenze na Eurogamer.cz

Předčasný verdikt: Obsah dodaný přímo na disku lze zhodnotit jako pouhý a nepříliš obsáhlý datadisk.

Který nabízí zábavnou, bohatou, variabilní, ale bohužel krátkou kampaň jednoho hráče. Ta překvapí zejména různorodostí, kdy na každém kroku narazíte na nové nápady a ani trochu nesmrdí stereotypem. Například souboje s bossy jsou pokaždé radostí. Díky výrazně mocnějšímu editoru lze očekávat téměř neomezený příval online úrovní, jež budou různorodější, kvalitnější a ve větším počtu než minule. Ale i když se k jejich hodnocení dostanu až příště, z toho, co jsem zatím viděl pouze v betě, si dovoluji udělit devítku.

9/10

Je nám z toho pokrytectví šoufl, sorry, ale jdeme blejt. Vaše redakce.

Žádné komentáře:

Okomentovat