pátek 18. února 2011

8-bitový Jetpack součástí hry Killzone 3

Jistě znáte všemi fanboyi očekávanou herní plečku Killzone 3. Tento druhý datadisk původní hry Killzone na PS2 vyjde cca za 14 dní a tak SONY neváhala a vydala singleplayer demo, multiplayer demo, open betu, closed betu, prealfu, zetu i tetu Bětu. Navíc samozřejmě nemůže chybět i přidání podpory pro pohybový ovladač SONYmote Plus, nazývaný mezi geeky jako "má tlačítka" a oficiálně Playstation MOVE.


Jaké demo je ? No, abychom řekli pravdu, na druhý datadisk velmi slušné. Sice děláte furt to samý, nepřátelé jsou identická xterčata jako ve Star Wars Clove Wars, ale zábavný to je. Vývojáři do datadisku přidali osobní létající udělátko s názvem jetpack a i když je to spíš hop-pack než něcdo co by opravdu lítalo, je to prdel.

Killzonou 3 dneska samozřejmě žijou všichni fanboyové na planetě a tak není divu, že i na webu samotného JOEa se jeden z nich objevil a kvitoval svou spokojenost se hrou. Poukázal přitom na výše zmíněné udělátko, ale co se nestalo. JOE, očividně poslední dobou pařící jen starý pecky na 8-bitech nepochopil základní vazku jetpack-Killzone 3 a odpověděl ve stylu, že běhat se součástkami a palivem je samozřejmě sakra boží !


Tato neobvyklá reakce vyvolává otázku - je JOE přepracovaný (a proto se mu stalo toto faux-pa) a nebo se v datadisku Killzone 3 opravdu nachází jako bonus hra JetPack ze ZX Spectra ? Protože JOE je guru, tuto možnost samozřejmě nevylučujeme. Ostatní herní média o tomto easter egg zatím mlčí.

Jak jsme již řekli, demo není vůbec špatné. Máme jen jednu radu - nezkoušejte ho prosím hrát s pomocí SONYmote. Zkazí vám to náladu. Počkejte si radši na Sorcery.

Žádné komentáře:

Okomentovat