čtvrtek 7. května 2009

Neslavný propadák

Asi víte o co v týhle hře jde. Superhrdina (postrádající obvyklý superhrdinovský obleček) běhá po městě a hraje si střídavě na Laru Croft, Altaira a temného rytíře Jedi. Z rukou mu vyráží blesky, kterejma smaží všechno co mu příde do cesty a podle toho jestli smaží jen padouchy nebo i nevinné kolemjdoucí, tak se mu zvedá / klesá karma, dostává speciální schopnosti, krásné dívky se mu vrhají k nohám nebo případně kam příde, tam lidi vytahují vidle a pochodně.

Proč o tom sem píšeme ? No protože tahle věc, která podle nás vypadá jako další celkem normální gameska, je vysoce zbožňovaná JOEm ! Uniká nám proč, ale věřte nebo ne, je to tak.

Takže abysme taky dali JOEovi na jevo, jaký jsme GURUové, věštíme v tomto okamžiku a na tomto místě, že tato slavná gamesa se nezávisle na hodnocení a hypu, kterého je všude fakt dost a dost, nebude prodávat nic moc, aneb neprodá se jí během prvních 3 měsíců víc jak milion kusů.

A co se vlastně stane když nám to nevyjde ? Přísaháme, že pokud si JOE koupí po E3 Playstation 3, uděláme to taky. Ovšem požadujeme fotku JOEova Shelby spolu s jeho novou PS3 na důkaz, že to opravdu udělal :-)

Update: na Hrej.cz běží soutěž o Infamous a nějaké propagační předměty kolem.

Žádné komentáře:

Okomentovat