pondělí 25. května 2009

tričko

JOE je celosvětově slavný svými předpovědmi, které vycházejí v průměru minimálně na 100 procent. Je to už nějakou chvíli, co se náš JOE obul do xbotovských loserů ze serveru sector.sk (což je pro změnu celosvětově známý herní server plný xbotů a SONY haterů, kde PS3 nemá nikdo, X360 všichni a podle toho to tam i vypadá) a umístil na svou stránku citát jednoho z xbotů i se svým komentářem



Je nám sice jasné, že IQ JOEa se pohybuje cca o 100 bodů nad IQ Stephena Hawkinga a pochopit JOEovy citáty může být nad naše chápání, nicméně připadá nám, že podle JOEovy předpovědi se pokračování her ICO a NICO prostě NEMŮŽE jmenovat TRICO, protože by to bylo proti veškeré logice (a názvům japonských číslic).

Jaké bylo naše překvapení, když se objevila zpráva, že pokračování her ICO a NICO opravdu ponese název TRICO ! Protože je tento název naprosto špatný a nepochopitelný, odvozujeme, že se do vývojového týmu buď musel vloudit nějaký Xbot ze sectoru.sk nebo je daná zpráva prostě FAKE (asi jako PS3 slim). To bysme ještě dokázali pochopit. Jenže přišla další zpráva, zastiňující svou děsivostí i poslední zprávy o jaderných zkouškách v Severní Koreji - JOE tento název potvrdil !



Na tento zřejmý rozpor se JOEa v diskuzi pokusil ještě než jsme to stihli my zeptat neznámý Guest, nicméně JOE na jeho příspěvek neodpověděl a smazal ho, takže se vysvětlení se zřejmě nedočkáme a tato děsivá záhada se zařadí po bok dalších, jako je důvod zmizení Atlantidy, otázka zda jsou nová Shelby vyráběna ze sešrotovaných Trabantů z mega skládek v bývalém NDR nebo otázka, zda je Michael Jackson opravdu mimozemšťan (nebo případně zombie).

Žádné komentáře:

Okomentovat