pátek 30. července 2010

System 3 znovu útočí na vrchol hitparád !

System 3, vývojářské studio stojící za kritikou oceňovanými hrami Supercar Challenge (metacritic score 65/100) a Ferrari ChallengeTrofeo Pirelli (metacritic score 71/100) se chystá znovu zaútočit na špičku hitparády závodních her na PS3 (a dokonce i na Nintendo Wii) svou další, super kvalitní hrou Ferrari The Race Experience (metacritic score: unknown).


Proč se tu o tom zmiňujeme ? No protože i slavný JOE se o hře vyjádřil takto:

joe "... system3 a treti utok na spicu hitparady /vyuzivaju ferari licenciu, kym ju maju/ .. myslim, ze to BUDE dobra hra .." 30.07.2010 08:03

I naše redakce samozřejmě očekává naprostý nářez, který srazí Flopzu 2.5 do kolen, ale naskýtá se otázka, zda je studio ještě důvěryhodné, když si dovolilo vydat hru i na jinou platformu, než je Playstation 3 ! Jaká opovážlivost ! No doufejme, že Wii není primární platforma pro vývoj :-)

Samozřejmě nelze očekávat, že by SONYhater sajty a časopisy jako je IGN, Eurogamer, Gamespot, Famitsu, Kotaku, Gametrailers, Worth Playing, Game Informer, EDGE magazine, VideoGamer, GameFocus, GamerNode, Gamezone, LEVEL, Score, Play.tm, 1UP, GamesNation, GameRevolution, Console Monster, Strategy Informer, ACEgamez, GameShark, Pelit, Gamer.nl, Gamedaily, Gamervision, Doupě, Bonusweb, Giantbomb, InsideGamer.nl, Total Video Games, Gamereactor, Cheat Game Central nebo další stovky hater sajt mohly ocenit a vůbec POCHOPIT dokonalost her od System 3, která se naprosto vymyká chápání nul, kterým se líbí sračky jako Forza nebo DIRT.

Ovšem objektivní a zcela nestranné web stránky jako ILoveSony, SonyIsMyLife, PlaystationForever, XboxToHell, FuckWithNintendo, InSONYWeBelieve, GodBlessSONY, NothingButPlaystation, SONYIsBetterThanSex, PS3Portal.sk a samozřejmě Golden Age bezpochyby novou hru od System 3 dokáží ocenit.

Zdroj: System 3 website, courtesy of JOE's shoutbox

Žádné komentáře:

Okomentovat