čtvrtek 7. října 2010

Generic tunnel shooter 3D public beta

PS3 exkluzivní střílečka Generic tunnel shooter, která si na PS3 úspěšně vybudovala pověst nejvyhypovanější a graficky nejhezčí hry s nulovou hratelností a nejstupidnějším závěrečným boss fightem v dějinách videoher, se brzy dočká dalšího dílu - tentokrát s názvem Generic tunnel shooter 3D. SONY všem fanouškům přináší možnost zúčastnit se OPEN PUBLIC bety - stačí splnit několik triviálních podmínek a přístup máte zaručený, dostane se na každého.

Zde je seznam podmínek:

- věk 35+ a 40-
- členství v SONY slave club (občas se o něm mluví pod jménem PSN Plus)
- prokázané vlastnictví konzolí SONY minimálně tři generace zpět
- účtenky na PS3 exkluzivní hry zakoupené v den vydání minimálně v hodnotě 600 USD
- vlastnictví GT5 Prologue a předobjednávka na GT5 stará minimálně dva roky
- notářsky ověřené osvědčení o tom, že jste nikdy nevlastnili žádnou konkurenční konzoli (povoluje se jen PC a ZX Spectrum, přičemž v případě vlastnictví PC je nutné vlastnit Battlefield 2142)
- vlastnictví SONY MOVE (2x nunčak, 2x vibrátor, 1x kamera, 1x Heavy rain MOVE edition)
- plynulá znalost japonštiny, umění udělat Sushi (Nigirisushi, Makisushi, Oshisushi, Inarisushi, Chirashisushi, Naresushi i Temakisushi) a víra v Budhu
- IQ 150+
- vlastnictví 3D TV SONY Bravia (min 46 palců), PS3 a PSP 3004
- vlastnictví meče od Hatori Hanza výhodou

Pokud výše uvedené podmínky splňujete, o čemž není pochyb, stačí pokud se 23.10.2010 v 23:13:13 japonského času přihlásíte na americké PSN a stáhnete si (placené) téma Generic tunnel shooter 3D a pokud budete mezi 1500 vyvolenými, máte přístup skoro zaručený ! Pokud vám poté příde email, očekávejte návštěvu prověrkové komise, která ohodnotí váš osobnostní profil. Komisi samozřejmě musíte zaplatit cestu z Japonska, pohostit je sushi, naaranžovat květiny a nalít jim saké. Doporučuje se i najmout nějaké gejši, jinak pravděpodobně neprojdete.

OPEN PUBLIC beta, která má podle všeho ukázat první tři minuty ze hry a umožní hráčům i hru multiplayeru po dobu 10 minut poté vypukne, až vyjde GT5 a Duke Nukem Forever. Tešíme se na dojmy z public bety, napište nám, jaké to bylo !

zdroj: Playstation Blog

Žádné komentáře:

Okomentovat