sobota 27. srpna 2011

JOE analyzuje herní konzole

Sorry za vyrušení z klinické smrti tohoto blogu, ale tohle si musíte přečíst. Přímo od JOEa z jeho blogu (diskuze k článku), beze změn v plné palbě :-))

... chces moju analyzu, tu mas .. aka je realita : SONY zodpovedna firma, ktora si vlastnou poctivostou doslova serie na hlavu, PS3 - je definitivne future proof, ma defaultne HDD, BD, HDMI, bezplatne PSN, do PSN pustilo aj third party ako STEAM, najvacsia vseobecna otvorenost /crossplatform hra s PC - Counter Strike, mody do Unreal 3/, najvacsie mnozstvo novych IP a exkluzivit, PSV - najlepsi handheld vsetkych cias, technologicka bomba, hviezdne ovladanie, MORE hier na starte alebo v startovacom okne /cirka uvodne 3-4 mesiace/, Xperia play - >jediny < dobry herny mobil na svete, JEDINY do pice, PS Suite - SONY ako third party vyvojar, dev platforma aj pre ostatnych !!, HOME ako proto-forma socialneho matrixu, MOVE - najlepsie motion ovladanie na trhu, PS3 ma MMO hry.
... nazor analytikov - SONY musi pridat, a inovovat, a motka sa jak opite prasa, MOVE je chuj, a PSV je drahe a pri mobiloch zbytocne, draha je aj PS3, vsetko je drahe a na kokot, nema hry a jej hry sa nepredavaju, cloud saving, save transfaring atd. atd. NIE JE INOVACIA, SONY je chuj.

... MS - banda vyjebanych curakov, Xcrap bol od bodu nula s plnym vedomim vyrobeny ako vietnamsky smejd, chujovina bez default HD, HD DVD, HDMI, 60 USD rocne /300 USD-5 rokov !!/ za vyjebany LIVE, totalne uzatvoreni smejdi, predali vsetky svoje first parties, ziju z troch exkluzivit HALO, gears, flopza, picus bill nema vlastny handheld, nema herny mobil, nema HOME, jebe na nejake Androidne PS suite pre vsetkych, Kinedryl je podvod storocia, DVD chuj nema MMO hry.
... analytici - MS je taka dobra firma, skona roka, vitana konkurencia, kinedryl je super a skutocna inovacia, nejde o PS2 EYE TOY kopiu, mimochodom MOVE a SONY je chuj, ziariva buducnost pre MS, su hodny obdivu ako sa im dari /v skutocnosti miliardy USD natlacenych NASILU do systemu, miliardy z predaja WinOS, Office/.

... nintendo - pice, zlte pice. 3Ds a Wee Urinal postihnute kliatbbou, nintendo na nejaky kvalitny online, third parties, FB, skype, anything, nove IP, hardver s HDD v roku 2012 /Urinal/ .. zartujete, naco .. sak sme pice, gimmick freak show, herny mobil LOL, weemote s 2 hrami, PICA .. pica PICA PICA.
... analytici - bozske nintendo, vzor pravej inovacie pre ostatnych, JEDINY inovator na trhu /hystericka fistula/, bozske hry a bozsky vyjebany mario a kart a zelda a pokemon.

Žádné komentáře:

Okomentovat