úterý 13. prosince 2011

Ošklivý, zlý pes

Znáte Ucharted ? Asi jo, kdo by neznal, koneckonců je to asi nejlepší herní série na naší černé krabičce vůbec a poslední díl je zdá se její vyvrcholení, které už opravdu je na úrovni system selleru, zvlášť dneska, když se ukázalo, že celý MOVE je ještě větší epic fail než Kinect, kde aspoň člověk může poskakovat jako magor do rytmů taneční hudby. Na MOVE je s prominutím hovno co hrát a podpora v "hardcore FPS" jako KZ3 a SOCOM4 to fakt nezachrání. No nic, zpět k tématu.


Podle doktora Chocholouška se zkouškami z psychologie a psychiatrie (rozumějte toho, jehož jméno se nevyslovuje) je celá série Uncharted naprosto nahovno, Drake je gay, jeho dvě přítelkyně jsou gay, Sully je gay a narace (magické slůvko) a další věci, kterým rozumí jen lidé na samotce v Bohnické léčebně, jsou taky naprosto na hovno. Nehledně na to, že Ucharted se svou skriptovaností dostalo daleko za hranice, které vytyčila série Duty Calls (a které stále prohlubuje za pomoci bratříčka ze série Battlefield).

Jak se ukázalo na letošních VGA (ne, není to typ konektoru v počítači, fakt ne, a jestli ho tam máte, tak si okamžitě běžte koupit k ufonovi nějakej lepší, protože VGA je minimálně sto let za vopicema), tak ošklivej pes už dva roky kuchtí další hezkou gamesku jménem The last of us (nejlepší překlad hned po Chucku Norrisovi a Radku Hulánovi ovšem zní Poslední Spojené státy). V Posledních Spojených státech se zdá se vžijete do role jednoho (možná obou) lidí z dvojky drsňák + křehká dívka. Vzteklý pes slibuje filmový zážitek (ovšem v intencích hororu) a to je zdá se ten moment, kde pes narazil místo kosti na šutr.

To je totiž, milí chlapci a děvčátka, špatně a Poslední ze Států to dosuzuje do role další nepovedené gay hry, která zapadne do propadliště dějin. Pes prostě nepochopil potřeby dnešních intelektuálů čtoucích knhy o kovbojích a indiánech a místo toužebně očekávaného sandboxu, který by filmový zážitek přinesl na mechanismech překonávajících i Minecraft, se 100 procentní mírou destrukce, nejvyspělejší umělou demencí všech dob a možností natočit si kanystr benzínu na benzínce Šell po 10-15 letech po vypuknutí katastrofy, se dočkáme podobně zmršené hry jako byl neslavně proslulý Heavy Rain, který budoval filmový zážitek na simulaci čištění zubů, vytírání p***e hajzlpapírem, ohřejvání pizzy v mikrovlnce a podobných věcech.

Všem, kdo se probudili z komatu kvůli The last of us doporučujeme aby se do komatu zase uložili, protože důvod ke koupi malé černé krabičky to prostě nebude. Sorry. Taky to opláčem :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat