středa 4. března 2009

JOE porušuje zákony časoprostoru

Všichni víme, jak je JOE skvělý a dokonalý a že je stejně jako slavný Jára Cimrman mistrem ve všech oboerch, na které kdy vložil ruku. Nicméně ani Járovi Cimrmanovi se nepodařilo to, co běžně provádí JOE - porušit základní známé zákony časoprostoru. JOE totiž, ve své neskutečné ochotě sloužit dobru lidstva, nepracuje v nemocnici ve Vranově nad Toplou jako obyčejné lékaři 9 či 12 hodin, ale i 48 hodin denně ! Ovšem to jsou samozřejmě extrémy, běžně je v práci za týden pouze 100 hodin (to aby se jeho kolegové lékaři necítili ublíženě, že všechnu práci v celé nemocnici zvládne JOE a na ně nic nezbyde).

Jistě si říkáte, kde jsme tyto informace vzali a že přeháníme, protože jste si doteď mysleli, že JOE tráví v nemocnici jen 24 hodin denně. Zde jsou JOEova vlastní slova:

... ut+str-štvrtok .. +48 hodin .. a to su len tri dni ...

Běžným lidem bude význam této věty samozřejmě říkat to, že JOE pracuje 48 hodin za tři dny. To je ale velký omyl ! Všimněte si prosím znamének mezi dny. JOE, jako profesionální programátor, by nikdy nepoužil znaménka jinak než přísně logicky (JOE i myslí v Assembleru). Tím pádem tato věta má následující význam:

Práce za úterý plus práce za středu mínus práce za čtvrtek je plus 48 hodin. Tj. když odečtete středu od čtvrtka (24h - 24h), vyjde vám jednoznačně, že v úterý pracoval JOE 48 hodin !

O těch 100 hodinách týdně se JOE vyjádřil následovně:

... strav v pravi 100 hodin tyzdenne a najdi si cas este pre nieco ine.

JOEovo porušování časoprostoru samozřejmě nezůstalo bez odezvy. Tento jev okamžitě zaznamenovalo několik subjektů a ty na JOEa podaly žaloby za porušení ochrany autorských práv. Jsou to následující subjekty

1. Joan Rowlingová

Slavná spisovatelka na JOEa podala žalobu za krádež přívěsku, pomocí kterého se Hermiona Grangerová v třetím díle Harryho Pottera vracela v čase, aby stihla navštívit víc vyučovacích hodin.

2. Stephen Hawking

Slavný teoretický fyzik podal na JOEa žalobu ohledně zmaření jeho celoživotní práce. Pokud totiž JOE opravdu umí překonat čas, je jasné, že celá teorie o vzniku vesmíru a černých dírách je naprosto špatná.

3. Homer Simpson

Homer se k porušování základních zákonů fyziky již vyjádřil v díle "Konec SRPŠ", kdy se Líze při stávce učitelů povedlo vyrobit perpetuum mobile. Ohledně kauzy JOEa zastává ještě tvrdší přístup a je ochoten dojít k mimosoudní dohodě pouze za cenu celoživotních dodávek piva Duff.

Soudní kauzy budeme stejně jako kauzu s The Pirate bay podrobně sledovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat