čtvrtek 30. července 2009

Hledá se dobrý oční lékař !

Chtěli bychom se obrátit na čtenáře tohoto blogu a koneckonců hlavně na příznivce našeho zbožňovaného JOEa a poprosit je o pomoc. Neznáte prosím nějakého opravdu dobrého očního lékaře ? Nechceme ho pro sebe, ale pro JOEa, který zřejmě ztrácí poměrně rychle zrak (otázka je jestli netrácí velmi rychle ještě několik dalších věcí ... :-)


Proč se o tom zmiňujeme ? JOE totiž do posledního článku umístil dva obrázky (první druhý), které jsou podle jeho tvrzení v INGAME kvalitě a také grafika hry (podotýkáme že z PSX) je srovnatelná s filmem Toy Story.


Když se podíváte na obrázky (a nebudete mít nějakou strašlivou vadu zraku), musí vám být jasné, že tohle jsou naprosto jednoznačně rendery a něco takového na PSX opravdu není možné. Koneckonců, podívejte se na nějaké opravdové screenshoty ze hry, o které JOE hovoří - Terracon. Další obrázky najdete třeba tady.


Takže - PROSÍM - doporučte nám nějakého opravdu dobrého očaře, jinak by mohlo dojít k tomu, že JOE dočista oslepne a to by ho mohlo připravit o možnost řídit Shelby (psát recenze na hry a zabývat se grafikou samozřejmě bude moci dál, k tomu on zrak nikdy nepotřeboval :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat