pondělí 27. července 2009

JOE dovádí k dokonalosti další schopnost

Stejně jako někteří z nás se naží v MMORPG typu WoW nebo LOTRO vylevelovat svou postavu a dovést k dokonalosti craft skilly, tak JOE trénuje a dovádí k dokonalosti další ze svých (mnohých) schopností. A co že je touto schopností, ve které vyniká (zatímco my jsme pochopitelně naprosté LAMY) ?

Je to SAMOMLUVA. Jak si můžete všimnout pod JOEovými články i v jeho shoutboxu, je JOE jednoznačně nejaktivnější účastník diskuzí. Často dovádí tuto svou schopnost k takové dokonalosti, že celý den v shoutboxu kromě něj a jeho několika desítek příspěvků nikdo jiný ani nepípne :-)

Jak se můžete dočíst na Internetu, samomluva je většinou způsobena osamělostí. JOE svými činy tuto hypotézu jasně potvrzuje, protože lidí jeho kvalit (IQ, znalosti jazyků, programování, znalosti v oboru lékařství a tisíce dalších) je na světě jen několik a nachází se roztroušeni osamoceně po světě (jmenujme např. Radka Hulána nebo "mám víc titulů než vy všichni dokromady" Henryka Laholu). Proto je chudák značně osamělý.

Chtěli bychom vyzvat JOEovy nemnohé "přátele", aby rozpýlili JOEovu samotu. Anální alpinsté nějak během prázdnin opustili JOEa (asi aby šli trénovat aplinismus na jiném análu). Vraťte se !!!

Update: provedli jsme malou statistickou analýzu JOEova shoutboxu. Zde vidíte počet příspěvků od jednotlivých přispěvatelů (posledních 200 postů, časové rozmezí 23.7. 11:41 až 27.7. 15:39)

JOE ... 135 příspěvků (67,5 %)
ololo ... 25 příspěvků (12,5 %)
verdel ... 18 příspěvků (9,0 %)
fofo ... 13 příspěvků (6,5 %)
soky ... 6 příspěvků (3,0 %)
otacon ... 2 příspěvky (1,0 %)
guest ... 1 příspěvek (0,5 %)

Žádné komentáře:

Okomentovat