pondělí 29. listopadu 2010

GT5 je první hrou simulující anti hmotu !

Že je Gran Turismo 5 závodní hra to víme. Že by do ní Kazunori Yamauchi rád nacpal i simulátor jízdy na houpacím koni taky. Ale co se skrytě Kazunorimu podařilo do GT5 implementovat, to vám vyrazí dech !

Jistě víte, že v komplexu CERN ve Švýcarsku se vědci snaží vytvořit a udržet při životě antihmotu. Dokonce se jim to na pár miliontin pikosekundy podařilo, ale proti Polyphony digital a Yamauchi-sanovi mají prostě malé ambice. Podle důkazů, na které ukázal samotný JOE

joe "... GT5 si vyslovene o flopzu utiera penis .. pro fyzika s G27kou je ciste porno, preteky az do vychodu slnka .. dtto." 28.11.2010 18:29

totiž GT5 simuluje chování antihmoty ! Auta totiž v noci při zapnutých světlech emitují proud fotonů, který ozařuje blízké (potkávačky) i vzdálené (dálkovky) okolí i ostatní auta. Nicméně při vypnutí světel (zdánlivém, protože jde o přepnutí do anti-módu) auto začne místo fotonů emitovat anti-fotony ! Důkaz tohoto tvrzení je vidět ve videu, na které JOE upozornil - všimněte si, že po přepnutí na anti-fotony zmizí zadní červená světla vozu před ním a to proto, že anti-fotony ruší vyzařování z obrysových světel předního auta ! (Také si všimněte jaká tma nastane, takovou v realitě prostě nezažijete, je to tma jak v prd*** , protože antifotony prostě vyruší veškeré viditelné záření). Na videu si pro důkaz přetočte na 02:25.




Vědci z CERNu zatím na toto téma zatím nevydali oficiální prohlášení, nicméně z neoficiálních kruhů jsme se dozvěděli, že hlavní vedoucí střediska v zoufalství hodil své dvě Nobelovy ceny do záchodu a už píše rezignaci. Také Švýcarská vláda je prý z tohoto odhalení špatná, protože CERN je tím pádem na odpis a investice několika stovek miliard švýcarských franků tak vyjde vniveč (a vysvětlujte to svým voličům, že ...)

My nicméně gratulujeme Kazunori Yamauchimu k tomu, že sice vydal mizernou závodní hru, ale aspoň posunul teoretickou fyziku o další kus dál. Díky !

Žádné komentáře:

Okomentovat