středa 22. prosince 2010

Další Motorstorm míří na PS2

Série Motorstorm je jistě našim čtenářům dobře známa, jsou to celkem kvalitní offroadové závody, které zatím vyšly na několik platforem (PS3, PSP) a první díl byl konckonců první rok po vydání PS3 jedinou závodní hrou na platformě. Vývojáři nyní chystají další díl s podtitulem Apocalypse, který ale kvůli slabé prodejnosti nebudou vydávat na PS3, ale zamíří s ním na starší model konzole PS2, kterého se dodnes prodalo již přes 100 milionů kusů !


Závody na poměry PS2 vypadají skutečně dobře, jak se můžete přesvědčit i v tomto videu na PS Blogu. Koneckonců i sám JOE uznává technickou vyspělost této hry, nicméně herně to podle něj bude sračka (což nás překvapuje, protože za sračky zatím označovat jen komplet všechny hry pro PS3, ale PS2 nekritizoval):

joe "... technolog. uplna spicka .. CELL demonstrator /+ 4splitscreen a 16 aut na trati/ .. herne .. mam obrovske pochybnosti." 22.12.2010 13:36


Co se týče nás, také musíme uznat, že hry vypadá na poměry PS2 dobře. Na PS3 by to už sice byla bída (asi jako GT5), ale volby konzole minulé generace jistě hře prospěje.

Žádné komentáře:

Okomentovat