pátek 10. prosince 2010

Guru JOE zkritizoval GT5

Máme pro vás krátzkou, nicméně zajímavou zprávu. Sám JOE dnes na svém shoutboxu zkritizovat hru Gran Turismo 5 a označil jí jako nedodělek (čímž potvrdil všeobecné mínění veřejnosti).

joe "... z tych zidovskych chujov mi je zle .. stale to iste .. vypusti TOTALNE funkcne orezany chuj a potom ho LASKOVO "vylepsuje" o to .. co mal mat na" 10.12.2010 21:21

joe "... samom zaciatku .. logout .. tych hoven je uz na mna prilis vela." 10.12.2010 21:22


Jistě sami poznáte o čem JOE mluví, koneckonců o chybějícím damage modelu, mizerné AI, chudém online módu, malém množství závodů, odfláklých modelech 800 aut převzatých z PS2 a dalších lahůdkách bylo na Internetu napsáno tolik, že GT5 překonalo světový rekord v počtu (negativních) zpráv na portálu N4G.com.

Touto kritikou podle našeho názoru zatloukl JOE GT5 do rakve poslední hřebík, po tomto hodnocení si ho už totiž nikdo nekoupí a je jasné, že GT6 tak díky finančnímu kolapsu studia Polyphony Digital nevyjde, leda by vyšlo multiplatformově a dělalo druhé housle daleko lepší Forze 4 a dalšímu NFS.


Navíc se dnes objevilo další video ukazující zcela odfláknutou fyziku v GT5, kdy se dá s Bugatti Veyron skočit dál, než kdy dokázal na můstku Noriaki Kasai.

Žádné komentáře:

Okomentovat