středa 9. září 2009

JOE navrhuje globální BAN pro Amazon.com

JOE dnes znovu prokázal, že jeho znalosti a schopnosti vysoce překračují cokoli, co známe na naší rodné planetě. Naprosto jednoznačně v diskuzi rozmetal nějakého Guesta, který se snažil podle pomocí cen ze známého e-shopu Amazon.com dokázat, že dodatečné výdaje na koupi XBOXu 360 Elite nedosahují takových hodnot, jaké (samozřejmě naprosto pravdivě) uvádí náš JOE.

Proto JOE navrhuje v rámci prevence proti xbotům, aby e-shop Amazon.com (a samozřejmě všechny jeho pobočky jako amazon.co.uk a amazon.de) dostaly globální BAN v síti Internet. Protože jejich ceny jednoznačně odporují cenám uváděným JOEem, je jasné, že jasné, že Amazon je oním dlouho skrytým partnerem Billa Gatese a Microsoftu. To je ještě horší než všechny SONY hater sajty uvedené na naší stránce ! Nejen, že Amazon podporuje nenávist lidí proti SONY, ale on dokonce nutí lidi, aby si ty šmejdy kupovali, protože je nabízí levněji než by měl (reálná cena X360 Elite je totiž podle JOEovy ceníkové mezinárodně schválené a certifikované stupnice minimálně 50.000 USD a cena doplňků dalších minimálně 100.000 USD).

Sjednoťme se proto a nekupujme nic na Amazon.com !!! Pokud se nám to povede a přesvědčíme všechny rozumné lidi (0,00005% populace západní Evropy a 0,00000000001 % populace USA), musí Bill brzy zkrachovat !

P.S. podle JOEových vlastních slov je správná cena PS3 Slim 5.000 USD. Pokud si tedy PS3 slim půjdete koupit, nedejte se podrazáckým prodavačem či prodavačkou přesvědčit o tom, že stojí jen 299 USD a trvejte na tom, že za něj oněch 5.000 USD zaplatíte. Chapci v SONY si to zaslouží !

Žádné komentáře:

Okomentovat