pondělí 2. února 2009

Aktuality - JOE onemocněl

Vážení přiznivci guru JOEa, bohužel vám musíme sdělit smutnou zprávu. JOE očividně onemocněl a to nejspíš vážně. Jednoznačně na to ukazuje jeho poslední článek Následuj vlajku, ve kterém se nevyskytuje ANI JEDNA zmínka o XBOXu 360 nebo Nintendu Wii, ANI JEDNOU slovo Microsoft nebo Bill Gates a dokonce tu nejsou ani typická slova xcrap a xbot. Situaci zhoršuje navíc fakt, že JOE píše o žánru realtime strategií, který už před lety zcela zatratil (stejně jako všechny ostatní žánry, jejichž tvůrcem není SONY).

Lékařské autority, kterých jsme se zeptali na názor, nám bohužel nebyly schopny upřesnit diagnózu JOEovy nemoci, ale jako jeden muž (nebo žena) se shodují na tom, že situace je vážnější než úraz lyžaře Albrechta. Pokud se okamžitě nedostaví známky zlepšení, mohlo by to skončit fatálně.

Podle posledních zákulisních informací navíc JOEovi vyhořel zdroj u jeho PC a shořel mu také monitor. Jen o vlásek jsme tak unikli zničení zcela zásadních tajných informací, které JOE schovává na svém harddisku a které jsou pro blaho lidstva důležitější, než plán atomové elektrárny.

Update: Ve vývoji JOEovy nemoci bohužel zřejmě došlo k dalšímu zhoršení stavu, protože jako nástupce geniálního a v pravdě nenahraditelného CRT 19 palcového monitoru zakoupil jakýsi pochybný 24 palcový Flatron LG monitor. JOE sám k tomu v jednom z mála záblesků jasného vědomí napsal, citujeme (ačkoli je nám jasné, že podle verše 9 JOEova desatera tento citát nezachycuje JOEovy myšlenky bezchybně) : "... moje mrtve CRT sa iba rehota tomu lcd smejdu co mam teraz na stole."

Obáváme se že pokud bude vývoj pokračovat tak rychlým tempem, ani tým lékařů z Vojenské nemocnice v Praze, který se stará o české prezidenty, nebude schopen zabránit JOEově smrti, případně ztrátě jeho geniality (což je samozřejmě daleko horší).

Žádné komentáře:

Okomentovat