pondělí 9. února 2009

Hry, které si nezaslouží existovat (1.část)

Abyste věděli, čemu všemu se vyhnout a nezpůsobili si omylem nějakou duševní újmu, tady máte první várku her, kterým byste se měli velkým obloukem vyhnout:

Bioshock

Narozdíl od System Shocku 2, kterému se Bioshock absolutně v ničem nepodobá, je BS naprosto slabá hra s nulovým příběhem, nulovou AI a nulovou atmosférou, nemluvě o tom, že byla naprogramována ve Visual Basicu. Za zmínku také stojí příšerné lowres textury. O nekvalitě hry naprosto vypovídá slabý zájem na naší zbožňované PS3 a lživé recenze SONY haterů prakticky ve všech herních periodikách (dokonce se podařilo i omámit redaktory časpisů jako je Official Playstation Magazine, aby hře dali proti své vůli dobrá hodnocení).
(FUCK hodnocení: 5)

Dead space

Tato hra si nezaslouží, aby jsme o ní napsali víc jak několik vět. Je to graficky velmi slabý naprosto koridorový marný pokus o survival horror, kterému se vysmívají i hry staré 20 a více let (koneckonců DS je právě kopií jedné takovéto hry). Hra disponuje tak hroznou grafikou, že jí utáhne i Nintendo Wii. Stejně jako u BS byla hra nadhodnocena SONY hatery po celém světě a byla také naprogramována ve Visual Basicu (ve VB v současné době programují všechna studia, která se zabývají tvorbou her mimo platformu SONY).
(FUCK hodnocení: 4)

Beyond Good and Evil

Tato potenciálně dobrá hra ve skutečnosti dobrá vůbec není. Ať má jakýkoli obsah, jakoukoli hratelnost, jakoukoli grafiku a jakoukoli hudbu, nemluvě o jejím relativně známém návrháři Michaelu Ancelovi, hru zcela zhazuje nemožnost inverze osy y. Tato chyba je natolik zásadní, že se nemá cenu ani pokoušet o její hraní.
(FUCK hodnocení: 6)

Pozn. Abychom vás ušetřili utrpení, je potřeba upozornit, že ve skutečnosti v posledních řekněme 10 letech žádné dobré hry nevyšly (a to ani na platformu SONY). Nicméně, pokud opravdu máte sadomasochistické sklony a trváte na hraní nových her, snažíme se vás tu ušetřit nejhorších následků (i když se stejně 15. narozenin nedožijete).

Žádné komentáře:

Okomentovat