středa 11. února 2009

Projeďte se autem snů v MC:LA

V nedávné době vyšla na konzole (bohužel multiplatformově, což kvalitu hry značně snižuje) závodní hra Midnight Club: Los Angeles. Ne že by se jednalo o hru, které bysme mohli podle FUCKmetru dát hodnocení vyšší než magických 14 (také proto, že hra pochází od Rockstaru, firmy stojící za strašlivým GTA IV), ale i tak stojí vedle všechy těch hrůz kolem za zmínku.


Proč ? No protože, milé děti, si v ní můžete zajezdit v autech, která se kvalitami přibližují té božské nádheře na čtyřech kolech, kterou má doma v garáži postavenou náš božský mentor, guru JOE ! Ani jedno z aut samozřejmě jakýmikoli vlastnostmi auto JOEa nepřekonává, ale s tím už musíte prostě počítat (auto guru JOEa nepřekoná ani formule jedna od Ferrari).


Ve hře se kromě geniálního SHELBY a slušných amerických aut od značky FORD (žádná jiná slušná auta neexistují) vyskytují i další snesitelné typy (vyrobené v USA), ale bohužel i pochybné plečky značek Mercedes, Lamborgini, Mitsubishi nebo Nissan, které by si žádný normální člověk prostě nekoupil (i manželce na nákupy kupte aspoň toho FORDa s motorem o obsahu minimálně 3 litry a výkonem nad 300 koní, jinak se sem vůbec neopovažujte chodit).


Tady máte seznam aut, která v MC:LA stojí za zmínku:

Ford Shelby Cobra Concept
2004 Ford Focus SVT
1969 Ford Mustang Boss 302
2005 Ford Mustang GT Convertible
2006 Ford GT

Žádné komentáře:

Okomentovat