úterý 24. února 2009

Bojíte se krize ? Investujte !

Dnešní ekonomická krize, která byla nepochybně vyvolána SONY hatery v čele s neslavně známým Billem Gatesem proto, aby zničila šanci SONY Playstation 3 na mega úspěch, postihuje skoro všechny (samozřejmě kromě JOEa) z nás. Abyste se jejímu působení vyhnuli, nabízíme vám recept (založený na činech velkého JOEa), který vám přinese bohatství a jistě vás uchrání před finančními problémy.

Protože tento návod je nadčasový, je třeba si uvědomit, že své ovoce přinese až cca po 20ti letech (což ovšem nevadí, nikdo stejně neví zda a kdy ta krize vlastně přejde). Do té doby musíte problémy nějak překonat (holt budete žít jako houmlesáci, ale budete se moct na co těšit).


Postup k naprostému zbohatnutí:

1. prodejte všechno co máte (byt, dům, auto, chatu, manželku, xbox, playstation, nintendo, lcd tv, jachtu, ...)
2. to co vám zbylo vydělte částkou 1.500.000 Kč, zbytek po celočíselném dělení věnujte SONY na vývoj Playstation 4 (např. máte 3.500.000 kč, takže dostanete 3.000.000 + 500.000 dáte SONY)
4. kupte tolik garáží kolikrát máte ten meloun a půl (max cena garáže 110.000 Kč, takže pokud možno někde na vesnici nebo v nějaké levné městské čtvrti, zlodějů se nebojte, nikdo by si nedovolil ukrást tak dokonalé auto)
5. za zbytek peněž kupte (co byste řekli) tolik vozů Shelby GT500 (stojí cca 1.390.000 Kč) kolik můžete
6. auta nepojišťujte, zbytečně byste se okrádali o zisk
7. protože Shelby je auto, které svou kvalitou nepřekoná nic, můžete jezdit jak chcete, motor vydrží 50 let, takže i kdyby jste najeli milion kilometrů, nebude to mít na výslednou cenu stejně žádný vliv
8. počkejte dvacet let a pak jistě prodáte vozy za několikanásobnou cenu !

Mimo to samozřejmě dodržujte další opatření, které vám uspoří peníze. I sám velký JOE, ačkoli má šesticiferný plat (převod z SK na EURO se počtu cifer JOEova platu nedotknul), spravuje doma těsnění v pračce, i když i Pražský Pepík (TM) beroucí o řád méně (a to je to v pochybné, slabé a nestabilní české měně) si na to pozve instalatéra.

Varujeme vás přes investicemi do takových věcí jako jsou nemovitosti. Je naprosto jasné, že auta nebo motorky jsou co se týče zachování investice daleko lepší volbou. Vemte si třeba Simson - před revolucí byl podpultovka za 6.000 Kč a dneska se i pitomej skůtr z Číny prodává za 30.000 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat